Första stora utmaningen


Benvärmare och små amigurumis i all ära, men så himla svårt är det inte. Jag frågade M vad han ville ha och han ville ha ett par hemmalufsar-raggsockar. Att sticka häl på strumpor hade jag inte gjort förut. Jag läste mönstret, kollade garnstudios video, köpte en bok med bara sockar i, rev upp den första sockan 4 eller 5 gånger till jag kom fram till en metod som funkade. Däremot inte säkert att den överensstämmer med vare sig mönstret, videon eller boken. Men ett par mysiga sockar blev det till slut!

Stickmönster hittade jag här: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=558&lang=se

Fast hälarna blev någon slags mix av det som stod i beskrivningen, Drops  instruktionsvideo och en beskrivning jag hittade i boken Strumpor & Sockor.

Garn: Fabel Print färg nr 543

Comments

Popular posts from this blog

Jag har varit i New York!

#garnjunkiestelja pt 1

Snygga kanter